Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2023 р., 13:30
Чоловік у месенджері продавав відомості, що містили персональні дані понад 300 мільйонів осіб із різних країн. Під час проведення санкціонованого обшуку фігурант перешкоджав діям правоохоронців і завдав тілесних ушкоджень кіберполіцейському. Зловмисника затримали. 
26 Квітня, 2023 р., 08:47
Сьогодні відзначається 37- ма річниця аварії на Чорнобильській атомній електростанції, найбільшої в історії ядерної енергетики. 
25 Квітня, 2023 р., 16:17
Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Соснівської селищної ради, яке розпочалося з виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті загиблих внаслідок збройної агресії росії проти України. По тому, селищний голова ознайомив членів виконавчого комітету з порядком денним засідання та перейшли до розгляду наступних питань:
25 Квітня, 2023 р., 15:40
В ці квітневі теплі весняні дні у всіх містах і селах України проходять Поминальні дні про світлу пам'ять померлих родичів, загиблих земляків.
25 Квітня, 2023 р., 15:28
Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ ДСНС України у Рівненській області у зв’язку із збільшенням чисельності піротехнічного підрозділу та набуттям особливої актуальності фахівців з розмінування, проводить підбір кандидатів для ПРОХОДЖЕННЯ СЛУЖБИ в ДСНС України на посади САПЕРІВ та ВОДІЇВ-САПЕРІВ.
24 Квітня, 2023 р., 11:02
Якщо інвалідність військовослужбовця (крім строкової служби) настала внаслідок поранення (контузії, травми або каліцтва) або захворювання, яке він дістав під час виконання обов’язків військової служби (чи встановлення інвалідності особі після її звільнення з військової служби внаслідок зазначених причин), допомогу виплачують у розмірі:
24 Квітня, 2023 р., 10:39
Міністерство у справах ветеранів України підготувало інфографіку із роз'ясненням щодо призначення і виплати щомісячної грошової допомоги деяким категоріям громадян.
21 Квітня, 2023 р., 13:22
Сьогодні, 21.04.2023, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Соснівської селищної ради, участь у якому взяли 9 його членів. На засіданні розглянуто 2 питання, а саме:
21 Квітня, 2023 р., 11:21
У Верховній Раді пропонують запровадити пробаційний нагляд як новий і основний вид кримінального покарання із заміною на нього арешту в більшості санкцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь