Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
13 Січня, 2023 р., 12:47
Соснівська громада отримала 10 ноутбуків для навчальних закладів.
12 Січня, 2023 р., 16:42
Колядки та щедрівки – невід’ємна частина святкування Різдвяних свят. Вони створюють неповторну атмосферу, духовний настрій, відчуття радості і народження Спасителя світу.
11 Січня, 2023 р., 14:54
З ініціативи Мінсоцполітики Кабінет Міністрів України збільшив розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня» з 2272 грн до 6700 грн та змінив окремі умови надання послуги для забезпечення отримання підтримки саме тими, хто її найбільше потребує.
11 Січня, 2023 р., 14:45
Пасажири, які через оголошення повітряної тривоги не змогли вчасно дістатися до залізничного вокзалу та потрапити на запланований рейс, зможуть скористатися своїм квитком упродовж наступних 24 годин, обравши потрібний рейс у тому ж напрямку. Про це повідомили в Мінреінтеграції.
09 Січня, 2023 р., 15:59
Напереродні світлого свята Різдва Христового, в Соснівській територіальній громаді пройшов конкурс колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів "ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА". Участь в заході взяли учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти громади. Переможцями було оголошено дует "Маківки" від закладу загальної середньої освіти та ансамбль "Гармонія" - закладу позашкільної освіти. Вітаємо переможців!!!
06 Січня, 2023 р., 14:57
З моменту широкомасштабного російського вторгнення ворог продемонстрував свою цинічну політику щодо мирного населення.  
04 Січня, 2023 р., 15:19
3 січня 2023 року,  в опорному закладі  Соснівський ліцей перед засіданням педагогічної ради в актовій залі відбулося нагородження переможців районних та обласних етапів Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, учнівських предметних олімпіад. Цьогоріч маємо 49 призових місць. Учні  отримали солодкі подарунки, які передав Святий Миколай через депутатів Соснівської селищної ради, а саме:  Ткачука Віталія Валерійовича, Банацького Олега Романовича, Іванчука Едуарда Юрійовича, Яніцького Володимира  Святославовича, Юрчика Василя Васильовича.
04 Січня, 2023 р., 14:50
В Україні продовжує діяти програма «Доступні ліки», в рамках якою українці можуть отримати необхідні ліки безоплатно або з невеликою доплатою.
04 Січня, 2023 р., 14:45
В Україні продовжує діяти мораторій на підвищення тарифів на газ для населення під час воєнного стану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь