Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
17 Лютого, 2023 р., 09:47
16 лютого 2023 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Соснівської селищної ради, на якому розглянуто 4 питання, зокрема:
16 Лютого, 2023 р., 09:15
Сьогодні і щодня країні важливо як кожен українець бачить майбутнє держави, що надихає та підтримує. Важлива думка кожного з вас. Дякуємо за увагу та ваші відповіді!
15 Лютого, 2023 р., 08:46
Щорічно, 15 лютого, Україна вшановує День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів та День виводу військ з Афганістану. З кожним роком все далі  історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі. 15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез.
10 Лютого, 2023 р., 19:10
Сьогодні відбулося позачергове засідання вісімнадцятої сесії восьмого скликання Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих  внаслідок збройної агресії росії проти України. Селищний голова ознайомив депутатів з порядком денним засідання, опісля перейшли до розгляду наступних питань:
09 Лютого, 2023 р., 12:01
Сьогодні, 09 лютого, під головуванням заступника Соснівського селищного голови Павла Стерлюса,  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради. На розгляд виносилися питання, що стосуються внесення змін до низки Програм, а також про  внесення змін  до бюджету Соснівської селищної територіальної громади на 2023 рік. Зокрема, члени виконавчого комітету схвалили співфінансування утримання комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області в частині обслуговування жителів Соснівської селищної ради, які перебувають у відділенні стаціонарного догляду для постійного місця проживання в с. Друхів;  надання субвенції обласному бюджету на заходи  Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Рівненській області на 2021-2023 роки та інше.
08 Лютого, 2023 р., 09:22
"Опорний заклад Соснівський ліцей отримав чергову допомогу від ЮНІСЕФ! Різне шкільне приладдя, посібники, засоби гігієни, аптечні засоби, без сумніву, стануть у пригоді для покращення освітнього процесу - повідомляє директор опорного закладу Людмила ВЕРЕМЧУК. - Дякуємо Міжнародній благодійній організації за підтримку українських дітей у такий нелегкий час".
07 Лютого, 2023 р., 16:47
Відповідно до Плану проведення обласних заходів із дітьми та учнівською молоддю за напрямами позашкільної освіти у 2022 році, затвердженого наказом департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 30.12.2021 № 105, з метою залучення учнівської молоді до вивчення та збереження фольклору, як першооснови національної культурної спадщини, виявлення та підтримки кращих художніх колективів, Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області з 19 грудня 2022 року по 13 січня 2023 року в рамках проєкту «Арт-терапія для дітей війни» провів традиційний обласний конкурс колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.
07 Лютого, 2023 р., 15:07
Перший місяць нового року приніс нові ідеї нашим завідувачам клубів - Світлані Вікторівні (клуб с.Іванівка), Наталії Миколаївні (клуб с.Глибочок), Світлані Петрівні (клуб с.Маринин).
07 Лютого, 2023 р., 11:53
Відповідно до рішення керівництва Збройних Сил України - це потрібно для реагування на загрози національній безпеці держави.
06 Лютого, 2023 р., 16:50
У середу, 15 лютого, відбудеться форум ВПО. Ідея заходу - зібрати на одному майданчику активних внутрішньо переміщених осіб, представників громадянського суспільства, бізнесу та влади. Спільно обговорюватимуть проблеми, з якими зіштовхуються ВПО Рівненщини, а також шляхи їх подолання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь