Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
25 Березня, 2023 р., 12:19
Розробили Індекс, щоб тримати руку на пульсі цифровізації регіонів. Цей інструмент дозволить вимірювати інформатизацію та цифровізацію в 24 областях. Загалом такий аналіз визначає ефективність регіональної влади в діджиталізації. А ще демонструє, як впроваджуються електронні послуги.
23 Березня, 2023 р., 15:35
Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. На розгляд засідання винесено 11 питань порядку денного, а саме:
21 Березня, 2023 р., 15:48
Вже не вперше Товариство Червоного Хреста України надає гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Соснівської громади.
21 Березня, 2023 р., 15:28
Фахівці Березнівського управління Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості інформуватимуть роботодавців та громадян з таких питань:
21 Березня, 2023 р., 11:51
Департамент кіберполіції створив проект «MRIYA» StopRussiaChannel. Він обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет. На сьогодні даний проект являється найбільшою спільнотою, яка успішно блокує та протидіє російській агресії в мережі «Інтернет».
20 Березня, 2023 р., 17:12
Не паліть суху траву господарюючі на власних присадибних ділянках, адже неконтрольоване горіння може розповсюдитися на велику територію та призвести до катастрофічних наслідків завдаючи суттєвої шкоди довкіллю й призводячи до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю людей.
17 Березня, 2023 р., 15:19
Незважаючи на щоденний подвиг наших співгромадян, які захищають Україну від ворога, продовжує збільшуватися і кількість осіб, засуджених за колабораційну діяльність. Зараз на обліку в органах пробації за правопорушення проти основ національної безпеки перебуває близько  600 осіб.
17 Березня, 2023 р., 12:17
Від початку повномаштабного  вторгнення в Україну з тимчасово окупованих територій примусово агресори  вивозять громадян України, які в багатьох випадках і досі перебувають за межами країни без документів. Тому Урядом України запровадженно  експериментальний проєкт щодо оформлення таким особам на території України посвідчення особи на повернення в Україну. Відтак, родичі, які перебувають в Україні (діти, батьки, чоловік або дружина, повнорідні чи неповнорідні  брати/сестри) можуть звернутися із заявою для оформлення посвідчення до територіальних органів Державної міграційної служби України.
17 Березня, 2023 р., 12:13
Чергову гуманітарну допомогу військовим, які зі зброєю в руках боронять від російського агресора державний суверенітет України та кожного з нас в Донецькій області, передано від Соснівської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь