Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
16 Березня, 2023 р., 14:39
  В умовах воєнного стану стабільне постачання електричної енергії є пріоритетною та стратегічно важливою складовою функціонування та забезпечення безперебійної роботи державних установ, підприємств критичної та соціальної інфраструктури, об’єктів оборони та населення.
15 Березня, 2023 р., 16:54
Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.
15 Березня, 2023 р., 12:44
Інформування щодо роботи Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України здійснюється на сайті міністерства та офіційних сторінках у соціальних мережах та меседжерах.
14 Березня, 2023 р., 09:38
Сучасне українське кримінальне законодавство добре адаптоване до боротьби зі злочинами, що кояться у війні.
14 Березня, 2023 р., 09:31
Соснівська селищна рада висловлює щиру подяку благодійній організації «Соціальна суспільна ініціатива», яка діє на підставі Статуту, в особі Лариси ЯРЕМЧУК, за надану благодійну допомогу у вигляді комплектів зимового дитячого одягу (від 1-го до 10 років) для категорійних сімей, а саме:
13 Березня, 2023 р., 17:21
На сьогодні в Україні подали заявки понад 28 тисяч добровольців. В більшості підрозділів уже почали навчання. 
10 Березня, 2023 р., 11:47
       ДСНС спільно з Фондом Східна Європа запустили онлайн-курс про мінну безпеку «Дивись під ноги! Дивись, куди йдеш!». Ведучим курсу став лідер українського музичного гурту ТНМК, а нині військовий добровольчого батальйону «Реванш» Олег Фагот Михайлюта.
09 Березня, 2023 р., 12:33
Сьогодні відзначаємо 209-ту річницю з Дня народження Великого Кобзаря. Тарас Шевченко - геній українського народу, його пророчі слова актуальні нині, як ніколи...
09 Березня, 2023 р., 12:00
На даний час в нашій країні введено «воєнний стан» (особливий правовий режим, що було введено в Україні у зв’язку з військовою агресією російської федерації), що не може не відображатись на житті кожного українця. Комусь, рятуючи життя та здоров’я своє та рідних, довелось залишити домівку та все своє майно і виїхати в інший регіон України або до іншої держави. Комусь, взявши до рук зброю, йти обороняти наше з вами майбутнє, як вільних у своєму виборі та праві жити так, як ми того бажаємо та гідні, українців. Кожен вносить свій внесок до нашої спільної перемоги: хтось перераховує кошти для допомоги Збройним Силам України, хтось пече та передає захисникам пиріжки та дитячі малюнки, хтось допомагає внутрішньо переселеним сім’ям, а хтось продовжує виконувати свої обов’язки, забезпечуючи тим самим безпеку нашого суспільства. Але всі ми, кожного дня цієї боротьби, молимось за наших військових, за нашу перемогу і скоріше повернення до нормального, мирного життя країни - УКРАЇНА. 
09 Березня, 2023 р., 11:55
 Суспільно корисні роботи - це можливість долучитися до перемоги на трудовому фронті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь